Follow cautstapan on Twitter
Cauta

Termeni si conditii

1.Conditii generale

Folosirea acestui site este garantata numai in cazul acceptarii conditiilor de utilizare, a politicii noastre de restrictii si confidentialitate si a altor notificari aparute in cadrul CautStapan.

In caz de neacceptare si de nerespectare a conditiilor, persoanele respective nu au permisiunea de a acccesa acest site.

CautStapan isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil.

2.Raspunderea utilizatorilor

Intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile care sunt publicate/transmise in Internet de catre utilizator prin contul sau de e-mail sau contul de membru CautStapan, precum si pentru consecintele care pot aparea in urma acestor activitati, apartine in exclusivitate utilizatorului.

3.Declinarea oricarei garantii

CautStapan isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor site-ului CautStapan.

CautStapan nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale.

De asemenea,nu se ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor site-ului CautStapan, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

4.Reguli de utilizare

CautStapan poate impune utilizatorilor sai in orice moment anumite reguli de utilizare pentru oricare dintre serviciile sale.

- utilizatorul este de acord sa nu trimita mesaje nesolicitate de tip SPAM nici unui altui utilizator din Internet

- utilizatorul este de acord sa nu trimita mesaje injurioase, obscene, cu continut antisocial sau antisemit care ar putea incita la violenta

- utilizatorul este de acord sa nu trimita mesaje care ar putea deranja destinatarul din orice motive

5.Confidentialitate Datelor

Pentru a raspunde intrebarilor dvs. si pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele dvs., adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon.

CautStapan se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor.

Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri CautStapan care asigura buna functionare a acestui site.

Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre Dvs: adresa dvs. de Internet (IP), sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de CautStapan prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site, dar si a calitatii serviciilor CautStapan

5.1. Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, CautStapan va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului CautStapan. La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale ale dumneavoastra pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre CautStapan.

Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de CautStapan . Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere prin e-mail la adresa office[at] gk.ro

6.Incheierea acordului

CautStapan isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului.

De asemenea, CautStapan isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.

CautStapan isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Pet or Not

Nota: 7.7

Nick: Acce
Total voturi: 119

Iepure
Sponsor
PentruAnimale.ro
Publicitate
Parteneri
gateste cu unica Libertatea tv
Social